Столичната полиция задържа известни крадци на автомобили. Това съобщи началникът на

...
Столичната полиция задържа известни крадци на автомобили. Това съобщи началникът на
Коментари Харесай

Хванаха в крачка известни автокрадци в София

Столичната полиция задържа известни крадци на коли. Това заяви началникът на бранш " Престъпления, свързани с МПС " в Столична дирекция на вътрешните работи основен контрольор Николай Пелтеков, представен от Българска телеграфна агенция.

Акцията е извършена към 2.40 часа тази нощ в квартал " Левски ". Двамата задържани са познати на полицията като причинители на обири, грабежи, кражби, също така са се занимавали и с подправени пари. Осъждани са. Става въпрос за 46-годишния перничанин с прякор Пуйката и неговата " дясна ръка " - 44-годишен мъж, прочут на Министерство на вътрешните работи с прякора Войника.

Те са хванати, до момента в който са се опитвали да откраднат първокласна кола, откакто са били проследени от униформените. Установено е, че в помещение, стопанисвано от тях, има техника за кражба на коли.

От столичната полиция отчитат спад на кражбите на коли през последните месеци. От началото на година в София са извършени девет акции против автоджамбазите. Арестувани са 15 души, четирима от тях - по два пъти.

Припомняме, през 2014 г. Валентин Кирилов - Пуйката беше задържан по обвиняване в управление на проведена незаконна група за кражби.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР